stickers

Vanaf nu kan je stickers laten maken vanuit je huiskamer

Geen gedoe meer om verschillende soorten stickers te vinden, ga bij ikwilstickers.nl aan de slag en kies eenvoudig het formaat en de inhoud van uw persoonlijke sticker. Voor al uw verzoek is er een vriendelijke medewerker beschikbaar die u gratis kan helpen.

Hoe moet ik stickers laten maken?

Je kunt stickers laten bewerken door middel van het plaatsen van afbeeldingen op stickers met de maten die u wilt. Het is echter een soortgelijke ervaring om je afbeeldingen te printen. De oude manier was met een online software als Adobe Photoshop of Illustrator, zo kon je thuis afbeeldingen op de juiste grootte printen en er dan stickers van maken met een speciale sticker-print-software. Tegenwoordig gaat dat veel makkelijker op ikwilstickers.nl zij hebben de website met een calculatie module..aantal,formaat,plaatje in schieten en je hebt je stickers!!

Wat zijn de voordelen van stickers?

Stickers zijn een handig, makkelijk en goedkoop idee om te gebruiken in je kantoor of plek een gezellig tintje te geven. Er zijn verschillende soorten stickers waarmee je eenvoudig en snel getriggerd kan worden op bijvoorbeeld afstand houden of raam stickers waar je iemand duidelijk kunt maken dat er een huis in de verkoop staat.

Wat is een sticker op maat?

Een sticker maat op maat is de afbeelding die u wilt in welk formaat u wilt maar dan is deze overal op te plakken. Plak een sticker op – hout, vinyl, pvc, vilt etc. een sticker maken. De stickers worden bedrukt met dezelfde transparantie als het materiaal waarop ze zijn aangebracht en zijn gemaakt van hoogwaardige vinyl.

Wat zijn de alternatieven voor uw sticker?

Op het moment dat je stickers koopt, is het veelal niet moeilijk om een sticker te laten maken met dezelfde, of zelfs een beter, design. Maar er zijn verschillende alternatieven als je voor een custom made sticker gaat. Denk hierbij aan fotografieƫn die jij hebt gemaakt, kaartjes, de afbeelding van een plaatje of foto die kun je printen op plexiglas of een doek..maar plakken is altijd makkelijker

Wat doet ik met al mijn oude stickers?

Een van de meest voorkomende vragen die ik krijg op mijn sticker blog is wat te doen met al je oude stickers. Sommige stickers zijn te versleten, of vervangen of niet meer handig. Als je deze stickers wilt weg doen mogen die gewoon in de prullenbak of zet ze op een advertentiesite daar zitten aardig wat verzamelaars

Conclusie

Het enige wat je hoeft te doen is om een foto van de sticker die je zou willen hebben, uploaden en er een afmeting op te geven op de website . Op die manier creƫren we niet alleen een unieke look voor je sticker, maar uitstekende service en een kwaliteit die jaren blijft plakken!