Vakantiewerk als postbezorger bij Sandd

Ben jij onze nieuwe postbezorger?

  • Je bent minimaal 16
  • Je werkt graag in de buitenlucht
  • Je bent beschikbaar op dinsdag en vrijdag
  • Alles gecheckt? Solliciteer dan hier!

De meest flexibele vakantiebaan!

School is klaar, het mooie weer is in aantocht! Eindelijk tijd voor ontspanning en leuke dingen. En dan kun je vast nog wel wat extra centen gebruiken. Wij hebben de perfecte vakantiebaan voor je, met genoeg tijd om je geld weer uit te geven. Met een goede verdienste van 9,20 per uur (per 1 juli 2018)* gaat dat zeker lukken!

Volgens onze postbezorgers hebben zij de ideale bijbaan. Ze hebben veel vrijheid, kunnen hun eigen werk indelen, zijn lekker buiten, ontmoeten veel mensen en kunnen hun werk uitstekend combineren met alle bezigheden. Dus wat houdt jou nog tegen?

 

Dit ga je doen

Op maandag en donderdag brengen we de post binnen een vast tijdvak bij jou thuis. Doordat jij als geen ander jouw buurt kent, sorteer je de post zelf op looproute. Op dinsdag en vrijdag bezorg je de post tussen 08:00 en 18:00 uur. Wanneer je dat precies doet, bepaal je helemaal zelf. En omdat we altijd een bezorgwijk dicht bij je huis zoeken, heb je nauwelijks reistijd naar je werk. Gemiddeld ben je 6 uur per week bezig met sorteren en bezorgen, zodat het altijd goed te combineren is. Wil je meer uren per week werken? Ook dat is mogelijk! Solliciteer direct en we nemen contact met je op.

Werken met de app

Sandd is klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin bedrijven steeds meer vertrouwen op beschikbare data. Met het gebruik van de BezorgerApp geven we onze klanten inzicht in de kwaliteit van bezorging en kunnen we bevestigen dat een poststuk bezorgd is.

Ook willen we met het gebruik van de BezorgerApp het werk leuker en makkelijker maken. Zo kun je zien hoeveel kilometer je hebt gelopen, hoe snel je de post bezorgd hebt en hoeveel calorieën je hebt verbrand.

Je ontvangt maandelijks een netto vergoeding van €3,50 voor het gebruik van jouw smartphone. Heb je geen smartphone, maar wil je wel als Postbezorger aan de slag? Sandd biedt jou de mogelijkheid om een smartphone en/of abonnement aan te schaffen.

En dit ga je verdienen

Het salaris is €9,20 bruto per uur*, ongeacht je leeftijd. Het vakantiegeld van 8% wordt maandelijks bij het salaris uitbetaald.Daarnaast krijg je toegang tot een online leerplatform om jezelf te blijven ontwikkelen. Je vindt er meer dan 100 trainingen en cursussen waar je onbeperkt gebruik van mag maken!

Zie jij jezelf al post bezorgen? Vind een baan in jouw buurt.

Sandd werkt in een aantal regio’s samen met partners in de verzending van post. De partners kunnen afwijken van het uurloon dat Sandd biedt, maar is altijd overeenkomstig met de wettelijke regels inzake het minimumloon in Nederland. Indien een vacature in het verspreidingsgebied van een partner valt, zal dit worden aangegeven in de vacature omschrijving.