Vakantiewerk als postbezorger bij Sandd

Ben jij onze nieuwe postbezorger?

  • Je bent minimaal 15
  • Je werkt graag in de buitenlucht
  • Je bent beschikbaar op dinsdag en vrijdag
  • Alles gecheckt? Solliciteer dan hier!

De meest flexibele vakantiebaan!

School is klaar, het mooie weer is in aantocht! Eindelijk tijd voor ontspanning en leuke dingen. En dan kun je vast nog wel wat extra centen gebruiken. Wij hebben de perfecte vakantiebaan voor je, met genoeg tijd om je geld weer uit te geven. Met een goede verdienste van 9,33 per uur gaat dat zeker lukken!

Volgens onze postbezorgers hebben zij de ideale bijbaan. Ze hebben veel vrijheid, kunnen hun eigen werk indelen, zijn lekker buiten, ontmoeten veel mensen en kunnen hun werk uitstekend combineren met alle bezigheden. Dus wat houdt jou nog tegen?

Dit ga je doen

Op maandag en donderdag brengen we de post binnen een vast tijdvak bij jou thuis. Doordat jij als geen ander jouw buurt kent, sorteer je de post zelf op looproute. Op dinsdag en vrijdag bezorg je de post tussen 07:00 en 21:00 uur. Wanneer je dat precies doet, bepaal je helemaal zelf. En omdat we altijd een bezorgwijk dicht bij je huis zoeken, heb je nauwelijks reistijd naar je werk. Gemiddeld ben je 6 uur per week bezig met sorteren en bezorgen, zodat het altijd goed te combineren is. Wil je meer uren per week werken? Ook dat is mogelijk! Solliciteer direct en we nemen contact met je op.

Verdien extra met de wijkveiling!

Bij Sandd kun je extra verdienen door mee te doen aan de wijkveiling. Wat is de wijkveiling precies? Je kunt via de Sanddapp elke maandag tussen 12.00 uur en 22.00 uur bieden op een wijk die open staat. En hoe langer er niet op de wijk geboden wordt, des te hoger de vergoeding voor deze wijk zal zijn. Maar wacht niet te lang met bieden… want het kan zijn dat je collega-bezorger al op deze wijk geboden heeft en dat deze aan je neus voorbij gaat!

En dit ga je verdienen

Het salaris is €9,33 bruto per uur*, ongeacht je leeftijd. Het vakantiegeld van 8% wordt maandelijks bij het salaris uitbetaald.Daarnaast krijg je toegang tot een online leerplatform om jezelf te blijven ontwikkelen. Je vindt er meer dan 100 trainingen en cursussen waar je onbeperkt gebruik van mag maken!

Zie jij jezelf al post bezorgen? Vind een baan in jouw buurt.