Scooterbezorger bij Sandd

Ben jij onze nieuwe postbezorger?

  • Je bent minimaal 16 jaar en in het bezit van een (scooter)rijbewijs
  • Je werkt graag in de buitenlucht
  • Je bent beschikbaar op diverse doordeweekse dagen en/of zaterdag
  • Alles gecheckt? Solliciteer dan hier!

Bezorg de post op een Sandd scooter!

Als scooter bezorger bij Sandd start je jouw werkzaamheden iedere ochtend fris op een locatie bij jou in de buurt. Op de locatie staan de vervoersmiddelen waarmee je de post gaat bezorgen. Ook sorteer je hier de post op een voor jou zo handig mogelijke en snelle route. Dit doe je vaak met andere collega’s. Mocht je er niet uitkomen, dan kan een collega je hierbij helpen.

Scooter rijden en geld verdienen

De post bezorg je op een Sandd scooter. De keuze voor dit vervoersmiddel is dat onze bezorgers in een korte tijd, gemakkelijk grote afstanden kunnen afleggen. Je gebruikt plattegronden en routelijsten om jezelf te navigeren door de wijk. Aan het eind van de dag wanneer alle post is bezorgd zet je de scooter weer op het depot.

Fulltime of parttime bezorgen, aan jou de keus!

Je bezorgt de post op een dinsdag tot en met zaterdag van 07:00 tot 21:00 uur, aan jou de keuze hoeveel dagen je dit in de week wilt doen.  Als scooter bezorger heb je veel vrijheid, beweeg je actief, werk je heerlijk in de buitenlucht en verdien je ook nog. Het werk is uitstekend te combineren met je studie, hobby’s of een andere baan.

Dus wat houdt jou nog tegen?

En dit ga je verdienen

Het salaris is € 9,65 per uur ongeacht je leeftijd. Dit is exclusief vakantiegeld van 8% en 20 vakantiedagen. Daarnaast krijg je toegang tot een online leerplatform om jezelf te blijven ontwikkelen. Je vindt er meer dan 100 trainingen en cursussen waar je onbeperkt gebruik van mag maken!

Zie jij jezelf al post bezorgen op de scooter? Vind een baan in jouw buurt.

Op de scooter bezorgen in Amsterdam, Utrecht of Den Bosch?

Voor de steden Amsterdam, Utrecht en Den Bosch zoeken we altijd enthousiaste scooter postbezorgers. Iets voor jou?

Vind een baan in Amsterdam Vind een baan in Utrecht Vind een baan in Den Bosch