Postbezorger bij Sandd

Ben jij onze nieuwe postbezorger?

  • Je bent minimaal 16 jaar en in het bezit van een (scooter)rijbewijs
  • Je werkt graag in de buitenlucht
  • Je bent beschikbaar op diverse doordeweekse dagen en/of zaterdag
  • Alles gecheckt? Solliciteer direct!

Post bezorgen is voor iedereen!

Volgens onze postbezorgers hebben zij de ideale bijbaan. Ze hebben veel vrijheid, kunnen hun eigen werk indelen, zijn lekker buiten, ontmoeten veel mensen en kunnen hun werk uitstekend combineren met hun studie, hobby’s of andere baan. Dus wat houdt jou nog tegen?

Dit ga je doen

Je bezorgt de post op een dinsdag tot en met zaterdag van 07:00 tot 21:00 uur, aan jou de keuze hoeveel dagen je dit in de week wilt doen. Je kunt de post bezorgen vanuit huis of op een locatie van Sandd met de scooter of een elektrische fiets. Wanneer je dat precies doet, bepaal je helemaal zelf. En omdat we altijd een bezorgbaan dicht bij je huis zoeken, heb je nauwelijks reistijd naar je werk.

Wat houdt jou nog tegen? Bekijk onze vacatures!

BezorgerApp

Sandd is klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin bedrijven steeds meer vertrouwen op beschikbare data. Met het gebruik van de BezorgerApp geven we onze klanten inzicht in de kwaliteit van bezorging en kunnen we bevestigen dat een poststuk bezorgd is.
Ook willen we met het gebruik van de BezorgerApp het werk leuker en makkelijker maken. Zo kun je zien hoeveel kilometer je hebt gelopen, hoe snel je de post bezorgd hebt en hoeveel calorieën je hebt verbrand.
Je ontvangt maandelijks een netto vergoeding van €3,50 voor het gebruik van jouw smartphone.

En dit ga je verdienen

Het salaris is € 9,32 per uur ongeacht je leeftijd. Het vakantiegeld van 8% wordt maandelijks bij het salaris uitbetaald.Daarnaast krijg je toegang tot een online leerplatform om jezelf te blijven ontwikkelen. Je vindt er meer dan 100 trainingen en cursussen waar je onbeperkt gebruik van mag maken!

Zie jij jezelf al post bezorgen? Vind een baan in jouw buurt.

Post bezorgen in Amsterdam of Utrecht?

Voor de steden Amsterdam en Utrecht zoeken we altijd enthousiaste postbezorgers. Iets voor jou?

Vind een baan in Utrecht Vind een baan in Amsterdam