Postbezorger bij Sandd

Ben jij onze nieuwe postbezorger?

  • Je bent minimaal 15 jaar
  • Je werkt graag in de buitenlucht
  • Je bent beschikbaar op diverse doordeweekse dagen en/of zaterdag
  • Alles gecheckt? Solliciteer dan hier!

Post bezorgen is voor iedereen!

Volgens onze postbezorgers hebben zij de ideale bijbaan. Ze hebben veel vrijheid, kunnen hun eigen werk indelen, zijn lekker buiten, ontmoeten veel mensen en kunnen hun werk uitstekend combineren met hun studie, hobby’s of andere baan. Dus wat houdt jou nog tegen?

Let op, we zijn dringend op zoek naar bezorgers in Amsterdam, Den Bosch en Utrecht!

Dit ga je doen

Je bezorgt de post op een dinsdag tot en met zaterdag van 07:00 tot 21:00 uur, aan jou de keuze hoeveel dagen je dit in de week wilt doen. Je kunt de post bezorgen vanuit huis of op een locatie van Sandd met de scooter of een elektrische fiets. Wanneer je dat precies doet, bepaal je helemaal zelf. En omdat we altijd een bezorgbaan dicht bij je huis zoeken, heb je nauwelijks reistijd naar je werk.

Wat houdt jou nog tegen? Bekijk onze vacatures!

Verdien extra met de wijkveiling!

Bij Sandd kun je extra verdienen door mee te doen aan de wijkveiling. Wat is de wijkveiling precies? Je kunt via de Sanddapp elke maandag tussen 12.00 uur en 22.00 uur bieden op een wijk die open staat. En hoe langer er niet op de wijk geboden wordt, des te hoger de vergoeding voor deze wijk zal zijn. Maar wacht niet te lang met bieden… want het kan zijn dat je collega-bezorger al op deze wijk geboden heeft en dat deze aan je neus voorbij gaat!

 

En dit ga je verdienen

Het salaris is € 9,44 per uur ongeacht je leeftijd. Het vakantiegeld van 8% wordt maandelijks bij het salaris uitbetaald. Daarnaast krijg je toegang tot een online leerplatform om jezelf te blijven ontwikkelen. Je vindt er meer dan 100 trainingen en cursussen waar je onbeperkt gebruik van mag maken!

Zie jij jezelf al post bezorgen? Vind een baan in jouw buurt.

Post bezorgen in Amsterdam, Den Bosch of Utrecht?

Voor de steden Amsterdam, Den Bosch en Utrecht zoeken we altijd enthousiaste postbezorgers. Iets voor jou?

Vind een baan in Utrecht Vind een baan in Amsterdam Vind een baan in Den Bosch