Postbezorger bij Sandd

Ben jij onze nieuwe postbezorger?

  • Je bent minimaal 16
  • Je werkt graag in de buitenlucht
  • Je bent beschikbaar op dinsdag en vrijdag
  • Alles gecheckt? Solliciteer dan hier!

Post bezorgen is voor iedereen!

Volgens onze postbezorgers hebben zij de ideale bijbaan. Ze hebben veel vrijheid, kunnen hun eigen werk indelen, zijn lekker buiten, ontmoeten veel mensen en kunnen hun werk uitstekend combineren met hun studie, hobby’s of andere baan. Dus wat houdt jou nog tegen?

Dit ga je doen

Op maandag en donderdag brengen we de post binnen een vast tijdvak bij jou thuis. Doordat jij als geen ander jouw wijk kent, sorteer je de post zelf op looproute. Op dinsdag en vrijdag bezorg je de post tussen 08:00 en 18:00 uur. Wanneer je dat precies doet, bepaal je helemaal zelf. En omdat we altijd een bezorgwijk dicht bij je huis zoeken, heb je nauwelijks reistijd naar je werk.

BezorgerApp

Sandd is klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin bedrijven steeds meer vertrouwen op beschikbare data. Met het gebruik van de BezorgerApp geven we onze klanten inzicht in de kwaliteit van bezorging en kunnen we bevestigen dat een poststuk bezorgd is.
Ook willen we met het gebruik van de BezorgerApp het werk leuker en makkelijker maken. Zo kun je zien hoeveel kilometer je hebt gelopen, hoe snel je de post bezorgd hebt en hoeveel calorieën je hebt verbrand.
Je ontvangt maandelijks een netto vergoeding van €3,50 voor het gebruik van jouw smartphone. Heb je geen smartphone, maar wil je wel als Postbezorger aan de slag? Sandd biedt jou de mogelijkheid om een smartphone en/of abonnement aan te schaffen.

En dit ga je verdienen

Het salaris is € 9,10 per uur ongeacht je leeftijd.

Zie jij jezelf al post bezorgen? Vind een baan in jouw buurt.

Post bezorgen in Amsterdam of Utrecht?

Voor de steden Amsterdam en Utrecht zoeken we altijd enthousiaste postbezorgers. Iets voor jou?

Vind een baan in Utrecht Vind een baan in Amsterdam