Over Sandd

Niets houdt ons tegen

Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Waarom? Omdat we rasechte ondernemers zijn! Sinds onze oprichting in 1999 hebben we het lef gehad om de concurrentie op de postmarkt aan te gaan. We halen het onderste uit de kan en het beste uit onszelf. Geen dag is hetzelfde, omdat we continu innoveren. En we willen altijd beter worden. Dat is niet altijd eenvoudig, maar we zijn dan ook echte doorzetters.

Sandd's snelle feiten

  • Sandd staat voor Sort and Deliver.
  • We bezorgen geadresseerd drukwerk zoals brieven, direct mail en magazines voor onder meer de overheid, banken en uitgeverijen.
  • Onze 19.380 medewerkers verwerken ruim 660 miljoen poststukken per jaar voor ruim 2.000 klanten.
  • Ons marktaandeel in Nederland is nu al 24%.

Samen succesvol

Elke medewerker van Sandd is belangrijk, want iedereen draagt bij aan het bezorgen van de post. We leveren kwaliteit in alles wat we doen. Sandd is een simpele, platte organisatie. Hierdoor werken we efficiënt en zijn we wendbaar. We houden niet van moeilijk doen, we zijn juist toegankelijk en transparant. En we willen onze groei voortzetten met ondernemende medewerkers. Mensen die zich thuis voelen bij Sandd.

Wil jij parttime werken of fulltime? Op 1 van onze 11 sites, het hoofdkantoor of bij jou in de buurt? Bekijk dan onze vacatures.

Samen maken we Sandd nog succesvoller.