Afdelingen

HR

Welke talenten hebben we bij Sandd nodig om onze ambities waar te maken? En hoe ontwikkelen onze medewerkers hun talent? Elke dag werken HR-collega’s aan goed werkgeverschap en concentreren ze zich op onderwerpen als recruitment, ontwikkeling, verzuim en arbeidsvoorwaarden. Zodat jij verzekerd bent van een baan met plezier en perspectief.

Sales & Marketing

Bij Sandd staat de klant voorop. Onze sales accountmanagers helpen onze klanten om hun post en pakjes op het juiste moment en op het juiste adres af te leveren. Daarbij worden ze ondersteund door een professionele binnendienst. Collega’s van de afdeling Marketing zetten Sandd zichtbaar in de markt en laten onze oplossingen aansluiten bij de behoefte van de klant.

Finance & Control

Door tijdige en juiste financiële informatie en adviezen kunnen onze collega’s en onze directie betere beslissingen nemen. Zo wordt er gewerkt binnen de grenzen van risicobereidheid. Door onze financiën inzichtelijk te maken en om te zetten naar bruikbare informatie, verbinden onze professionals accounting en control met onze business. Zo houden zij Sandd financieel op koers.

Facilities

In het dienstverlenende hart van Sandd komen inkoop, huisvesting en facilities samen. Hier maken en onderhouden we afspraken met onze leveranciers. Bij Sandd werken we in veilige en schone kantoren, en dat geldt ook voor de werkvloer waar je uitgebreide faciliteiten vindt. Sandd werkt CO2-neutraal, beschikt over klimaatneutrale panden en een duurzaam wagenpark. Zo creëren we een prettige werkomgeving die Sandd ademt.

IT

Goed werkende computers en altijd kunnen inloggen. Het lijkt zo gewoon, maar iemand moet er wel voor zorgen. Het complexe applicatielandschap vol maatwerkoplossingen wordt vereenvoudigd. Ook op onze IT-afdeling willen we continu verbeteren en innoveren, zodat we collega’s en klanten optimaal kunnen servicen. Onze IT houdt Sandd draaiende.

Operations

Een poststuk maakt een lange reis. Elk poststuk dat bij Sandd binnenkomt, doorloopt een efficiënt ontvangst-, codeer- en sorteerproces. Door een goede supply chain kunnen we voorspellen hoeveel post we gaan bezorgen. Daarnaast meten we continu de kwaliteit van de bezorging, voor de klant en voor ons eigen proces. Zo leren we en verbeteren we. Want bij Sandd willen we excelleren in alles wat we doen.

Site

Een poststuk dat binnenkomt op onze site, gaat door verschillende sorteer- en transportprocessen. Hier werken diverse collega’s hard aan mee: sorteerders en chauffeurs, teamleiders en managers. Op de site vindt ook het bezorgproces plaats, gefaciliteerd door onze coördinatoren bezorging. Onze postbezorgers leggen de laatste hand aan het proces. Zij zijn ons visitekaartje op straat, en laten zich nergens door tegenhouden om de post netjes en op tijd te bezorgen.